Знятий з виробництва
    Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim

    Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim ( S701-505 ) Cersanit

    Виробник: Cersanit
    Код товару: 020276
    Артикул: S701-505
    Немає в наявності
    Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim Інсталяційна система Aqua 22 з кнопкою Intera+унітаз Como Clean On з сидінням Slim
    Розміри : 410x1130-1330
    Тип : Інсталяція для унітаза
    В комплекті : Натискна кнопка, Підвісний унітаз, Сидіння
    Країна виробник : Польща

      В комплекті:
    • Інсталяційна система Aqua 22 Mech для унітазу
    • Чаша підвісного унітазу Cersanit Como CleanOn
    • Дюропластове сидіння Slim з системою повільного падіння, легкоз'ємне
    • Кнопка Intera глянцевий хром.

    Інсталяційна система Aqua 22 Mech з механічною системою промивки складається з самонесучої рами в зібраному вигляді. Горизонтальний змив підвісного унітазу Cersanit Como CleanOn, який входить в комплект, підтримує 2/4 л, 2,5/5 л або 3/5 л систему змиву, що забезпечує значну економію води. Інноваційна технологія CleanOn (безобідкова система) дозволяє воді омивати всю внутрішню поверхню чаші, залишаючи її чистою і свіжою, що перешкоджає скупченню мікробів і бактерій. Плоске сидіння для унітазу Slim оснащено функцією плавного опускання, що захищає від механічних пошкоджень при закритті, і функцією легкого зняття, що значно спрощує підтримання чистоти в унітазі. Виготовлено з високоякісного дюропласта, що гарантує безпеку і довговічність використання. Також в комплекті є панель для змиву Intera. Дві клавіші (кругла і овальна) трохи виступають над пластиною (всього 3 мм). Це дозволяє забезпечити подвійне, економне змивання. Виготовлена ​​з пластику в глянцевій хромованій обробці.

    * Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без інформування. Сайт не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
    Copyright MAXXmarketing GmbH
    JoomShopping Download & Support

    Підпишіться на розсилку

    © Всі права належать ТОВ "НОВИЙ СВІТ" 1996-2023

    Please publish modules in offcanvas position.